sonja@truevalueinnovators.eu      +32 493 70.91.44.

‘FUTURE READY’ WORDEN EN BLIJVEN.

‘HERDENKEN’

Herdenken van je KMO, Retail of Vrij Beroep.

De True Value Innovators Challenges – Herdenken zullen jaarlijks georganiseerd worden. Per traject selecteren we telkens 10 deelnemers.

We willen onze Design Thinking & Disruptive Coaching Ervaring toegankelijk maken voor KMO’s (dienstverlening, retail,…) en vrije beroepen. Elke onderneming, groot of klein, welke sector ook, moet zich herdenken, opnieuw en opnieuw, telkens met nieuwe ogen.

Als ervaren business design thinking coaches, gespecialiseerd in het (disruptief) herdenken van bedrijven, leiden we je, samen met de andere deelnemers door een collectief business design traject dat we reeds enkele jaren succesvol gebruiken in-house bij bedrijven (TVI™). We coachen jullie met Design Thinking technieken om uiteindelijk te komen tot een herdacht, future ready verhaal.

Meer nog, na dit traject heb je de skills en kennis om dit telkens opnieuw te doen!

“THERE IS NO GOOD JUST BEING BETTER, YOU HAVE TO BE DIFFERENT”

– Charles Hardy.

’In de aanstormende nieuwe economie, zal voor zij, die in staat zijn de monumentale veranderingen te omarmen en ze niet meer te zien als bedreiging, een wereld vol opportuniteiten opengaan’
– True Value Innovators.

Selectievoorwaarden:

De challenge focust op het verleggen van je eigen grenzen en je mededeelnemers uit te dagen dit ook te doen. De ideale deelnemer heeft niet noodzakelijk het meest revolutionaire idee. Wat veel belangrijker is, is de bereidheid om gepassioneerd aan de slag te gaan met een open mindset. We zoeken deelnemers die bereid zijn zich te engageren voor een volledig traject. Alleen zo, haal jij én de anderen, het maximum uit dit traject. Naast de gezamenlijke sessies, moet je ook tussentijds aan de slag met opdrachten. Failing Forward is ons motto: je denkt mee met elkaars ideeën, je kijkt feedback recht in de ogen en je durft je idee los te laten en te herdenken… 

Data Locatie Leuven:

(Indien u geïnteresseerd bent in een andere locatie: gelieve ons even een mailtje te sturen op info@truevalueinnovators.be)

Traject 3:

* Kick Off Day: Ma 9h-17h: 28 mei

* Ma 9h-13h: 11 juni/10 sept/24 sept/8 okt/5 nov/9 nov

* True Value Innovators Café: vrij 18h-22h: 1 juni/15 juni/14 sept/28 sept/12 okt/9 nov 

* Afsluitend diner: nader te bepalen

Prijs:

* 1.200 € (excl. BTW)

Deelname aan de challenge geeft u ook de volgende voordelen:

True Value Innovators Community:

De netwerkeconomie is er eentje van synergie. Alleen kom je bijna nooit tot sterk vernieuwende ideeën. In groep ga je samen door dit traject, en verveelvoudigt de kans om tot schitterende resultaten te komen. Elkaar motiveren en uitdagen is hierin essentieel.

True Value Innovators Café:

Hier kunnen we samen ideeën uitwisselen. We zorgen dat die avond verschillende coaches aanwezig zijn met verschillende expertises. Een extra moment om je ideeën te toetsen en advies te krijgen. We zullen de aanwezige coaches afstemmen aan de specifieke groep. Wie weet heeft u wel ideeën van een kind, een tiener of van een ouder iemand nodig. Dit café wordt voor alle drie trajecten samen georganiseerd met als bedoeling een zo divers mogelijke community bijeen te brengen en alzo een synergie te creëren.

True Value Innovators Pop-Up Walk-In Coaching:

Gedurende heel het traject, zal er een halve dag per week een ‘Walk-In-Coaching’ plek in Leuven beschikbaar zijn. Deelnemers van de trajecten kunnen vrij binnenlopen met vragen, ideeën en voor extra coaching.

True Value Innovators Digitaal Platform:

Geen community zonder digitaal platform. Ook hier kan van ideeën gewisseld worden en spontane oproepen gedaan worden. Ook de coaches nemen hieraan actief deel.