sonja@truevalueinnovators.eu      +32 493 70.91.44.

‘FUTURE READY’ WORDEN EN BLIJVEN.

sequel 1: ‘THE FUTURE OF PROFESSIONS’

Hoe hou jij je beroep relevant?

Leuven – Maandagavond 14 mei.

We staan aan de vooravond van een era van ongeziene innovatie: The Age Of Disruptive Innovation – The Creative Economy.

Niet alleen technologische ontwikkelingen maar ook een aanstormende VUCA wereld (Volate-Uncertain-Complex-Ambiguous), zullen het economische landschap voor altijd veranderen. Tijdens deze inspirerende avonden, willen we de verschillende aspecten aan bod laten komen die noodzakelijk zijn om future ready te worden en te blijven. We maken de wetenschappelijke inzichten toegankelijk voor een breder publiek.

Alle beroepen zullen de komen jaren grondig herdacht moeten worden. In deze 1e sequel van een reeks van 4 gaan we hier dieper op in : Geen enkel beroep is immuun voor de aanstormende monumentale veranderingen. Voor diegenen die deze veranderingen omarmen en ze niet langer als een bedreiging zien, zal een wereld van opportuniteiten opengaan.

Bent u nieuwsgierig wat dit voor uw beroep of zaak betekent?  Wij reiken u de elementen aan zodat u zelf kan oordelen.

  • Waar : Leuven – precieze locatie nog te bepalen
  • Wanneer : Maandag 14 Mei 2018, vanaf 19u
  • Spreker : Sonja Put
  • Inschrijven via onderstaande link.

Sprekers:

Business Design Thinker, Transformation & (Collective) Leadership Transformation Coach.

….

Certified Integral Agile Coach. Empathic Pragmatic Agilist. Certified Scrum for Hardware Trainer.

Koen is meervoudig gecertifieerd Agilist en Agile Coach met een passie voor toepassing van Agile in onverwachte omgevingen (manufacturing, legal, HR, …). In de zoektocht naar waarom de resultaten van coaching en mentoring investeringen vaak beperkt in de tijd blijven, is Koen promotor geworden voor de Integral Agile ideeën. Door zijn passie voor de menselijke natuur, begeleidt Koen professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling zodat eenieder het beste van zichtzelf kan geven.

SAFe Program Consultant, Agile leadership coach, Leadership Circle Profile consultant en bovenal, menselijk.

Perfectie wordt bereikt, niet wanneer men niets meer kan toevoegen, maar wanneer men niets meer kan wegnemen, St. Exupery

Tijdens mijn hele carrière heb ik me altijd bevonden in het middelpunt van organisatieontwikkeling en transformaties en heb ik een passie ontwikkeld voor de meest invloedrijke factor in zulke initiatieven, de kwaliteit van het leiderschap dat de transformatie drijft en de impact die zij hebben op de mensen en het succes. Het is om deze reden dat ik al mijn ervaring en passie inzet voor het begeleiden en ondersteunen van agile leiderschapsontwikkeling in organisaties die dienen te evolueren om te kunnen overleven in deze VUCA world